Så lånar du e-ljudböcker

Sök e-ljudböcker

Biblio ny version Biblio ny version

1. Uppdatera Biblio-appen om ni inte har automatisk uppdatering på er enhet. I vissa fall kan man behöva radera den gamla versionen och ladda ned appen på nytt.

2. Logga in igen.

Den nya versionen av appen får fler kategorier att välja mellan, utökad träfflista och ett uppdaterat utseende för den kommande e-bokslanseringen.

Offlinefunktionen är förbättrad. Tänk dock på att enheten måste ha tillräckligt med utrymme för att nedladdningen ska lyckas.

Så lånar du e-ljudböcker Så lånar du e-ljudböcker

Det här behöver du:

Bibliotekskort och PIN-kod
För att låna e-ljudböcker behöver du ett bibliotekskort och en PIN-kod.

» Skaffa bibliotekskort

Lyssnarprogram
Du behöver ett lyssnarprogram för att lyssna på e-ljudböcker. Vilket program du ska välja beror på vilken apparat du vill spela upp e-ljudboken i.

» Android - Ladda ned appen Biblio i Play Butik.
» iPhone/iPad - Ladda ned appen Biblio i App Store.
» PC/Mac - Adobe Flash måste vara installerat.

Låneregler

Lånetiden är 28 dagar och när lånetiden är slut kan du inte längre lyssna på e-ljudboken. Vill du låna den igen får du hämta e-ljudboken på nytt. Du behöver inte lämna tillbaka e-ljudboken, utan den upphör automatiskt att fungera när lånetiden går ut. Boken kan heller inte återlämnas innan dess. E-ljudboken ligger dock kvar i ditt program tills du raderar den själv.

Du får låna max 3 e-ljudböcker/e-böcker per vecka. Biblioteket har också en maxkostnad per vecka och per titel. När veckokvoten eller titelkvoten är nådd går det inte längre att låna e-ljudböcker. När en ny vecka börjar går det att låna igen.

Hedemora stadsbibliotek

Hedemora stadsbibliotek

Öppettider

Måndag: 10:00 - 18:00
Tisdag: 10:00 - 18:00
Onsdag: 10:00 - 18:00
Torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 17:00
Lördag: 10:00 - 14:00
Söndag: Stängt


Tidningsrummet är öppet vardagar från kl. 8:00.


Lyssna